fredag den 28. oktober 2011

Prostitution og børns forbudte lege:


·      Der var 7 bordeller i 1868 i Peter Madsens Gang. 4 af dem var eget af mænd og de resterende 3 var eget af kvinder. Der var 34 prostituerede, 21 af dem var offentlige.
·      Man var nervøs for børns velvære, i 7-12 års alderen, i gader hvor der var prostitution. Dette var de da myndighederne kunne se at børnenes adfærd disse steder, var ualmindelige for børn i denne alder.
En del af sønnerne og pigerne lavede også udskejelser og voksede op med, at bordellerne var et almindeligt sted at vokse op. Kilden er udarbejdet af politiet, formodentlig på baggrund af de oplysninger, som fremkom i forbindelse med politiets halvårlige registrering af byens borgere. Så man kan ikke være helt sikker på kilden, da politiet ikke kan have været helt sikre på, at det hele er rigtig. Og kilden kan være farvet af politimanden, som har lavet undersøgelsen.

Ændringen af forslaget for prostitution lyder på, at man ikke må drive et bordel i gaden. Dem som har offentlige prostitueret boende skal smide dem ud inden første april 1869 ellers bliver de straffet efter straffelovens § 182. Dette skal ske, da man kan se at børnene i 7-12 års alderen tager skade af at have dem rundt om sig, da de begynder at lave forkerte ting med hinanden.
Kilden her kan stadig være farvet, men det er en primær tekst, så indholdet burde være rigtigt, men man skal være klar over, at den kan være farvet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar